WELKOM BIJ PARKET.COM
OVER ONS
Holleman Parket is al meer dan 40 jaar gevestigd in het Bowlespark te Wageningen en sindsdien een begrip in de regio als parketspecialist maar inmiddels ook landelijke naamsbekendheid verkregen. 
Niet alleen op het gebied van traditioneel ambachtelijk parket staan we garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap maar ook als trendsetter in parket (in)kleuren, soorten afwerkingen en bijzondere vloeren. Behalve in Nederland & zelfs op de Waddeneilenden treft u vloeren van Holleman Parket, o.a. in België, Duitsland, Portugal, Spanje, Mallorca, Zwitserland, Italië en zelfs tot in Kazachstan. 
Hieronder informeren wij u graag over onze visie, werkwijze en showroom in Wageningen. Daarnaast leveren we een bijdrage aan maatschappelijke doelen en het milieu.
 
Duidelijk onderscheidend binnen de parketbranche door o.a. collectieaanbod, vakkennis, specialisatie en trendsetting heeft ons naar het huidige niveau gebracht waar we erg trots op zijn : een vaste regionale klantenkring maar reeds ook landelijk -en internationaal. Met jarenlange opgedane technische "know-how", daarbij eigen creativiteit & inspiratie vanuit de hele wereld leiden telkens tot geheel vernieuwende vloerontwerpen welke o.a. in eigen ontwikkeling vervaardigd worden.
Hiermee is Holleman Parket "trendsetter" en door de hoge mate in kwaliteit hierdoor vaak projectmatig in samenwerkingsverband landelijk werkzaam met wereld/landelijk bekende architecten zoals o.a. :
Paul de Ruiter, Piet Boon, Bob Kip, Kees Marcelis, Marco van Veldhuizen, Peter Agterberg en Vera Yanovshtchinsky.

De keuze van produkten is natuurlijk heel belangrijk, maar het echte verschil wordt gemaakt door de kennis en de kunde van de vakmensen die de parketvloer installeren.
Dan komt het aan op oog voor details in afwerking, perfectionisme, geduld en de passie om er echt iets moois van te willen maken. Ons eigen team van vaste parketteurs zijn vakmensen zoals nog maar weinig te vinden zijn. Goed opgeleid en voortdurend bijgeschoold zorgen ze voor de perfecte afwerking van uw duurzame parketvloer.

Onze visie / uitgangspunt is om als parketspecialist de door u gewenste parketvloer met een harmonieuze combinatie van het esthetische & practische functionaliteit in uw interieurgeheel te laten passen.


Magazine Excellent architect samenwerking Holleman Parket Wageningen    Voorwoord Excellent over architect & Holleman Parket vloeren   Project Veenendaal Marco v Veldhuizen Holleman Parket 

Excellent <magazine> reportage <Zomerhuis> parketvloeren-Veenendaal, architect Marco van Veldhuizen/Holleman Parket

o.a. projecten gestart eind Januari 2015 :
parketvloeren-Amstelveen, Amsteldijk Noord, particulier woonhuis alle etages parket -en buitenparket rondom zwembad
parketvloeren-Amsterdam, Van Eeghenstraat, particulier woonhuis alle etages parketWELKOM BIJ PARKET.COM